• Alles voor school
  • Ook 2e hands handboeken

Voorraadbeheer kok

9789037229059 - Voorraadbeheer kok
2e hands

Artikelomschrijving

pMet Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.br /br /In dit werkboek staat de kerntaak Beheert de keukenvoorraadcentraal. Zonder producten/ingrediƫnten kan er niet gekookt worden. Tijdens het beheren van de voorraad kun je de volgende fasen of processtappen onderscheiden:/p ol liControleren van de voorraad/li liHet ontvangen en controleren van producten/li liHet opslaan van geleverde producten/li liBewaken, controleren en registreren./li /ol pbr /Deze stappen komen in dit werkboek aan bod./p

Specificaties

Auteur
ISBN/EAN 9789037229059
Uitverkocht

Artikelomschrijving

pMet Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.br /br /In dit werkboek staat de kerntaak Beheert de keukenvoorraadcentraal. Zonder producten/ingrediƫnten kan er niet gekookt worden. Tijdens het beheren van de voorraad kun je de volgende fasen of processtappen onderscheiden:/p ol liControleren van de voorraad/li liHet ontvangen en controleren van producten/li liHet opslaan van geleverde producten/li liBewaken, controleren en registreren./li /ol pbr /Deze stappen komen in dit werkboek aan bod./p

Specificaties

Auteur
ISBN/EAN 9789037229059