• Alles voor school
  • Ook 2e hands handboeken

Orientatie op branche en beroep niveau 3-4

9789037229103 - Orientatie op branche en beroep niveau 3-4
2e hands

Artikelomschrijving

pMet Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.br /br /In deze oriëntatiemodule van Tendens Keuken maak je kennis met het werken in de keuken. Basisbegrippen als beroepskleding, mise-en-place, hygiëne en basistechnieken en de koude en warme voorbewerkingen worden behandeld. Je leert welke vaardigheden je nodig hebt in de keuken en je gaat onderzoeken of jij deze vaardigheden al beheerst. Ook gastronomie komt aan bod.br /br /Deze module is onderdeel van het Werkmap Zelfstandig werkend kok niveau 3-4 basisdeel (9789037229097). Voor de theorie wordt verwezen naar theorieboek a href="/zoeken/product/4102/theorieboek-resiba-deel-1-en-2-basisdeel" target="_blank"Resiba deel 1/a en 2 (9789037245165)./p

Specificaties

Auteur
ISBN/EAN 9789037229103
Uitverkocht

Artikelomschrijving

pMet Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.br /br /In deze oriëntatiemodule van Tendens Keuken maak je kennis met het werken in de keuken. Basisbegrippen als beroepskleding, mise-en-place, hygiëne en basistechnieken en de koude en warme voorbewerkingen worden behandeld. Je leert welke vaardigheden je nodig hebt in de keuken en je gaat onderzoeken of jij deze vaardigheden al beheerst. Ook gastronomie komt aan bod.br /br /Deze module is onderdeel van het Werkmap Zelfstandig werkend kok niveau 3-4 basisdeel (9789037229097). Voor de theorie wordt verwezen naar theorieboek a href="/zoeken/product/4102/theorieboek-resiba-deel-1-en-2-basisdeel" target="_blank"Resiba deel 1/a en 2 (9789037245165)./p

Specificaties

Auteur
ISBN/EAN 9789037229103