Partie Hoofdgerechten basis niveau 3-4

Artikelomschrijving
Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
In dit werkboek worden de vis-, vlees- en gevogeltebereidingen en bijpassende garnituren behandeld. Om deze bereidingen uit te kunnen voeren is vakkennis nodig. De warenkennis van verschillende productgroepen wordt daarom behandeld. Warme sauzen komen aan bod en er wordt ingegaan op voedingsgewoonten, diëten, keukenuitrusting en bereidingsapparatuur.
Dit werkboek is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (9789037229097). Voor de theorie wordt verwezen naar theorieboek Resiba deel 1 en 2 (9789037245165).
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789037229134 |
Artikelomschrijving
Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
In dit werkboek worden de vis-, vlees- en gevogeltebereidingen en bijpassende garnituren behandeld. Om deze bereidingen uit te kunnen voeren is vakkennis nodig. De warenkennis van verschillende productgroepen wordt daarom behandeld. Warme sauzen komen aan bod en er wordt ingegaan op voedingsgewoonten, diëten, keukenuitrusting en bereidingsapparatuur.
Dit werkboek is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (9789037229097). Voor de theorie wordt verwezen naar theorieboek Resiba deel 1 en 2 (9789037245165).
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789037229134 |