• Alles voor school
  • Ook 2e hands handboeken

(ECK) Keuzedeel Eetcultuur en wensen (12 maanden)

24 BOOST  |  Licentie

9789037229530 - (ECK) Keuzedeel Eetcultuur en wensen (12 maanden)
2e hands

Artikelomschrijving

pMensen kiezen meer en meer voor eerlijk en gezond voedsel. In dit keuzedeel leer je meer specifieke kennis over gezonde voeding, allergieën, dieetwensen en duurzaamheid. Je doet specialistische kennis op over waren, ingrediënten, eetwensen en dieetleer. Je leert verbanden leggen tussen eetwensen/dieetrestricties en de mogelijkheden binnen een product, gerecht of menu. Zo kun je flexibel inspelen op de wensen en verwachtingen van de gast/klant./p pbr /strongKerntaak/strong/p pD1-K1: Past kennis over eetgewoonten en voedingskenmerken toe/p pbr /strongWerkprocessen/strong/p pD1-K1-W1: Achterhaalt specifieke eetwensen en/of dieetrestricties van gasten/klanten/p pD1-K1-W2: Stelt een product, gerecht of menu samen passend bij de eetwensen en/of dieetrestricties van de gasten/klanten/p pD1-K1-W3: Informeert en adviseert de gast/klant over het product, gerecht of samengestelde menubr /br /strongCode keuzedeel/strong/p pK0032/p pbr /strongMeer informatie?br //strongMeer informatie vanuit SBB over dit keuzedeel vindt u op a href="http://kwalificaties.s-bb.nl/Details/Index/2220?type=Dossier&returnUrl=%2F%3FResultaatType%3DKeuzedeel%26AardKeuzedeel%3D%26SBU%3D%26Niveau%3D%26Wettelijkeberoepsvereisten%3D%26Cohort%3D%26Schooljaar%3D%26Trefwoorden%3Deetcultuur" target="_blank"www.s-bb.nl/a.strongbr //strong/p

Specificaties

Auteur 24 BOOST
ISBN/EAN 9789037229530
Uitverkocht

Artikelomschrijving

pMensen kiezen meer en meer voor eerlijk en gezond voedsel. In dit keuzedeel leer je meer specifieke kennis over gezonde voeding, allergieën, dieetwensen en duurzaamheid. Je doet specialistische kennis op over waren, ingrediënten, eetwensen en dieetleer. Je leert verbanden leggen tussen eetwensen/dieetrestricties en de mogelijkheden binnen een product, gerecht of menu. Zo kun je flexibel inspelen op de wensen en verwachtingen van de gast/klant./p pbr /strongKerntaak/strong/p pD1-K1: Past kennis over eetgewoonten en voedingskenmerken toe/p pbr /strongWerkprocessen/strong/p pD1-K1-W1: Achterhaalt specifieke eetwensen en/of dieetrestricties van gasten/klanten/p pD1-K1-W2: Stelt een product, gerecht of menu samen passend bij de eetwensen en/of dieetrestricties van de gasten/klanten/p pD1-K1-W3: Informeert en adviseert de gast/klant over het product, gerecht of samengestelde menubr /br /strongCode keuzedeel/strong/p pK0032/p pbr /strongMeer informatie?br //strongMeer informatie vanuit SBB over dit keuzedeel vindt u op a href="http://kwalificaties.s-bb.nl/Details/Index/2220?type=Dossier&returnUrl=%2F%3FResultaatType%3DKeuzedeel%26AardKeuzedeel%3D%26SBU%3D%26Niveau%3D%26Wettelijkeberoepsvereisten%3D%26Cohort%3D%26Schooljaar%3D%26Trefwoorden%3Deetcultuur" target="_blank"www.s-bb.nl/a.strongbr //strong/p

Specificaties

Auteur 24 BOOST
ISBN/EAN 9789037229530