• Alles voor school
  • Ook 2e hands handboeken

Theorieboek Bediening deel 3 Editie 2018

9789037245134 - Theorieboek Bediening deel 3 Editie 2018
2e hands

Artikelomschrijving

In de horeca staan service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet je weten hoe je gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.   Het theorieboek Bediening deel 3 is een naslagwerk voor het profieldeel Bediening. Hierin kan de student alles vinden over dranken, het samenstellen van de menu- en drankenkaart, gastronomie en moderne serveertechnieken. Ook onderwerpen als inkoop- en voorraadbeheer en leidinggeven worden behandeld.

Specificaties

Auteur
ISBN/EAN 9789037245134
Uitverkocht

Artikelomschrijving

In de horeca staan service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet je weten hoe je gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.   Het theorieboek Bediening deel 3 is een naslagwerk voor het profieldeel Bediening. Hierin kan de student alles vinden over dranken, het samenstellen van de menu- en drankenkaart, gastronomie en moderne serveertechnieken. Ook onderwerpen als inkoop- en voorraadbeheer en leidinggeven worden behandeld.

Specificaties

Auteur
ISBN/EAN 9789037245134