Edu4all hbr bronnenboek patisserie
Artikelomschrijving
pDit bronnenboek bevat alle tekstbronnen behorend bij de keuzevakken Patisserie, 'a href="/zoeken/product/1717/werken-als-patissier-in-de-keuken-keuzevak-patisserie"Werken als patissier in de keuken/a' en 'a href="/zoeken/product/1718/werken-als-patissier-in-de-bakkerij-keuzevak-patisserie"Werken als patissier in de bakkerij/a'. /p
Specificaties
| Auteur | Verveer, W. |
| ISBN/EAN | 9789037255225 |
Artikelomschrijving
pDit bronnenboek bevat alle tekstbronnen behorend bij de keuzevakken Patisserie, 'a href="/zoeken/product/1717/werken-als-patissier-in-de-keuken-keuzevak-patisserie"Werken als patissier in de keuken/a' en 'a href="/zoeken/product/1718/werken-als-patissier-in-de-bakkerij-keuzevak-patisserie"Werken als patissier in de bakkerij/a'. /p
Specificaties
| Auteur | Verveer, W. |
| ISBN/EAN | 9789037255225 |