Tendens kok partie-werkboek vis vlees en gevogelte

Artikelomschrijving
In deze module van Tendens Kok worden de vis-, vlees- en gevogeltebereidingen en warenkennis behandeld. De warme sauzen komen aan bod en er wordt ingegaan op voedingsstoffen, keukenuitrusting en bereidingsapparatuur. Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN 978 90 3720 506 0.
Specificaties
Auteur | Mulder, Rein Kuipers, Simon |
ISBN/EAN | 9789037210262 |
Artikelomschrijving
In deze module van Tendens Kok worden de vis-, vlees- en gevogeltebereidingen en warenkennis behandeld. De warme sauzen komen aan bod en er wordt ingegaan op voedingsstoffen, keukenuitrusting en bereidingsapparatuur. Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN 978 90 3720 506 0.
Specificaties
Auteur | Mulder, Rein Kuipers, Simon |
ISBN/EAN | 9789037210262 |