Zelfstandig werkend kok deel patisserie partie-werkboek

Artikelomschrijving
In deze module wordt ingegaan op de nagerechten. Aan bod komen de warme en koude nagerechten, zoete sauzen, dessertamuses, kleine patisserie en de bijbehorende warenkennis. Tijdens het werken aan de module, werkt de student ook enkele gerechten uit voor de 15-gangenmenuopdracht. Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (978 90 3721 024 8). Voor de theorie wordt verwezen naar Resiba 3 en 4, Bronnenboek Zelfstandig werkend kok/Leidinggevende keuken (978 90 6053 907 1).
Specificaties
Auteur | Epskamp, Stephan Gelder, Jan Willem van Kuipers, Simon Mulder, Rein |
ISBN/EAN | 9789037212501 |
Artikelomschrijving
In deze module wordt ingegaan op de nagerechten. Aan bod komen de warme en koude nagerechten, zoete sauzen, dessertamuses, kleine patisserie en de bijbehorende warenkennis. Tijdens het werken aan de module, werkt de student ook enkele gerechten uit voor de 15-gangenmenuopdracht. Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (978 90 3721 024 8). Voor de theorie wordt verwezen naar Resiba 3 en 4, Bronnenboek Zelfstandig werkend kok/Leidinggevende keuken (978 90 6053 907 1).
Specificaties
Auteur | Epskamp, Stephan Gelder, Jan Willem van Kuipers, Simon Mulder, Rein |
ISBN/EAN | 9789037212501 |