Partie vis, vlees en gevogelte kok

Artikelomschrijving
pMet Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.br /br /In dit werkboek worden de vis-, vlees- en gevogeltebereidingen behandeld. Om deze bereidingen uit te kunnen voeren is vakkennis nodig. De warenkennis van verschillende productgroepen wordt daarom behandeld. Warme sauzen komen aan bod en er wordt ingegaan op voedingsstoffen, keukenuitrusting en bereidingsapparatuur.br /br /Digitale ondersteuning bij dit werkboek staat op de website a href="http://www.tendenskeuken.nl" target="_blank"www.tendenskeuken.nl/a. De student vindt hier aanvullende bronnen, films en weblinks.br /br //p
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789037229011 |
Artikelomschrijving
pMet Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.br /br /In dit werkboek worden de vis-, vlees- en gevogeltebereidingen behandeld. Om deze bereidingen uit te kunnen voeren is vakkennis nodig. De warenkennis van verschillende productgroepen wordt daarom behandeld. Warme sauzen komen aan bod en er wordt ingegaan op voedingsstoffen, keukenuitrusting en bereidingsapparatuur.br /br /Digitale ondersteuning bij dit werkboek staat op de website a href="http://www.tendenskeuken.nl" target="_blank"www.tendenskeuken.nl/a. De student vindt hier aanvullende bronnen, films en weblinks.br /br //p
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789037229011 |