Keukencalculaties

Artikelomschrijving
Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
In dit werkboek staat het werkproces Past recepten aancentraal. De student gaat oefenen met de rekenvaardigheden die ze als kok moet bezitten, zoals:
- het werken met maten en gewichten
- het berekenen van percentages in de keuken
- het berekenen van bruto- en nettogewichten
- het berekenen van benodigde hoeveelheden grondstoffen
- het omrekenen en aanpassen van recepturen.
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789037229042 |
Artikelomschrijving
Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
In dit werkboek staat het werkproces Past recepten aancentraal. De student gaat oefenen met de rekenvaardigheden die ze als kok moet bezitten, zoals:
- het werken met maten en gewichten
- het berekenen van percentages in de keuken
- het berekenen van bruto- en nettogewichten
- het berekenen van benodigde hoeveelheden grondstoffen
- het omrekenen en aanpassen van recepturen.
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789037229042 |