Partie takenboek kok

Artikelomschrijving
Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
Het partie-takenboek Kok is een compleet takenboek met praktijkopdrachten. De opdrachten sluiten aan op de werkboeken van Tendens Keuken en kunnen in de binnenschoolse of buitenschoolse praktijk uitgevoerd worden. Het takenboek kan naast het Handboek Beroepspraktijkvorming ingezet worden.
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789037229080 |
Artikelomschrijving
Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
Het partie-takenboek Kok is een compleet takenboek met praktijkopdrachten. De opdrachten sluiten aan op de werkboeken van Tendens Keuken en kunnen in de binnenschoolse of buitenschoolse praktijk uitgevoerd worden. Het takenboek kan naast het Handboek Beroepspraktijkvorming ingezet worden.
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789037229080 |