Partie Voorgerechten gevorderd niveau 3-4

Artikelomschrijving
Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
In dit werkboek wordt de verdieping van de koude keuken, soepen en warme voorgerechten behandeld. Het bijstellen en afstemmen van de plannen komt aan bod. Je leert de kwaliteit te bewaken en afwijkingen te signaleren. Ook wordt ingegaan op de menukaart en trends en ontwikkelingen.
Dit werkboek is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (9789037229097). Voor de theorie wordt verwezen naar theorieboek Resiba deel 3 (9789037245189).
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789037229127 |
Artikelomschrijving
Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
In dit werkboek wordt de verdieping van de koude keuken, soepen en warme voorgerechten behandeld. Het bijstellen en afstemmen van de plannen komt aan bod. Je leert de kwaliteit te bewaken en afwijkingen te signaleren. Ook wordt ingegaan op de menukaart en trends en ontwikkelingen.
Dit werkboek is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (9789037229097). Voor de theorie wordt verwezen naar theorieboek Resiba deel 3 (9789037245189).
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789037229127 |