• Alles voor school
  • Ook 2e hands handboeken

Orientatie op branche en beroep

Huigen, Hilda / Veelers, Hans

9789037229264 - Orientatie op branche en beroep
2e hands

Artikelomschrijving

pIn de horeca staan service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet de student weten hoe ze gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.br /br //p pIn deze oriëntatiemodule van Tendens Bediening maakt de student kennis met het werken in het restaurant. Basisbegrippen als beroepskleding, hygiëne, beroepen en functies en de 6 P’s worden behandeld. Ook leert de student welke vaardigheden ze nodig hebben als gastheer/-vrouw en wordt onderzocht of de student deze vaardigheden al beheerst. br /br //p pDigitale ondersteuning bij dit werkboek staat op de website a href="http://www.tendensbediening.nl" target="_blank"www.tendensbediening.nl/a. De student vindt hier aanvullende bronnen, films, animaties en weblinks./p

Specificaties

Auteur Huigen, Hilda / Veelers, Hans
ISBN/EAN 9789037229264
Uitverkocht

Artikelomschrijving

pIn de horeca staan service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet de student weten hoe ze gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.br /br //p pIn deze oriëntatiemodule van Tendens Bediening maakt de student kennis met het werken in het restaurant. Basisbegrippen als beroepskleding, hygiëne, beroepen en functies en de 6 P’s worden behandeld. Ook leert de student welke vaardigheden ze nodig hebben als gastheer/-vrouw en wordt onderzocht of de student deze vaardigheden al beheerst. br /br //p pDigitale ondersteuning bij dit werkboek staat op de website a href="http://www.tendensbediening.nl" target="_blank"www.tendensbediening.nl/a. De student vindt hier aanvullende bronnen, films, animaties en weblinks./p

Specificaties

Auteur Huigen, Hilda / Veelers, Hans
ISBN/EAN 9789037229264