• Alles voor school
  • Ook 2e hands handboeken

Theorieboek Resiba deel 1 en 2 basisdeel Editie 2018

9789037245165 - Theorieboek Resiba deel 1 en 2 basisdeel Editie 2018
2e hands

Artikelomschrijving

Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.  
In dit theorieboek behandelen we alle onderwerpen die de student nodig heeft als medewerker in de keuken. In deel 1 worden onderwerpen behandeld als de horecabranche, productietechnieken in de keuken, veilig werken, voorraadbeheer, voedingsleer, menuleer en algemene beroepsvaardigheden. In deel 2 komen de warenkennis aan bod en de materialen, het gereedschap en apparatuur waar je in de keuken mee werkt.

Resiba deel 1 en 2 kunnen ingezet worden als naslagwerk bij de werkboeken van de lesmethode Tendens Keuken.

Specificaties

Auteur
ISBN/EAN 9789037245165
Uitverkocht

Artikelomschrijving

Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.  
In dit theorieboek behandelen we alle onderwerpen die de student nodig heeft als medewerker in de keuken. In deel 1 worden onderwerpen behandeld als de horecabranche, productietechnieken in de keuken, veilig werken, voorraadbeheer, voedingsleer, menuleer en algemene beroepsvaardigheden. In deel 2 komen de warenkennis aan bod en de materialen, het gereedschap en apparatuur waar je in de keuken mee werkt.

Resiba deel 1 en 2 kunnen ingezet worden als naslagwerk bij de werkboeken van de lesmethode Tendens Keuken.

Specificaties

Auteur
ISBN/EAN 9789037245165