Praktijkwerkboek Drankenkennis 2

Artikelomschrijving
Het werkboek Drankenkennis 2 behoort tot de methode SVH Gastheer/-vrouw en SVH Kok. Het bevat opdrachten binnen een beroepssituatie voor zowel Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (niveau 3) en Zelfstandig werkend Kok (niveau 3) die in de praktijk worden uitgevoerd.
In dit werkboek ga je aan de slag met smaken, het samenstellen van wijn-/ en bierkaarten en trends: van smaakverschillen van chardonnay uit oude en nieuwe wereld, het zetten van de perfecte kop koffie, thee zetten op de westerste en oosterse manier tot het gebruik van een bier-app. De opdrachten bevatten geïntegreerde theorievragen, maar de focus ligt op het onderzoeken en het proeven van de smaken van dranken in opdrachten in de praktijk. Een echt doe-boek dus.
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789052111070 |
Artikelomschrijving
Het werkboek Drankenkennis 2 behoort tot de methode SVH Gastheer/-vrouw en SVH Kok. Het bevat opdrachten binnen een beroepssituatie voor zowel Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (niveau 3) en Zelfstandig werkend Kok (niveau 3) die in de praktijk worden uitgevoerd.
In dit werkboek ga je aan de slag met smaken, het samenstellen van wijn-/ en bierkaarten en trends: van smaakverschillen van chardonnay uit oude en nieuwe wereld, het zetten van de perfecte kop koffie, thee zetten op de westerste en oosterse manier tot het gebruik van een bier-app. De opdrachten bevatten geïntegreerde theorievragen, maar de focus ligt op het onderzoeken en het proeven van de smaken van dranken in opdrachten in de praktijk. Een echt doe-boek dus.
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789052111070 |