• Alles voor school
  • Ook 2e hands handboeken

Receptenleer processen en technieken

J.G. van Eden, W.J. Gerritsen, T.F. Visser

9789055746170 - Receptenleer processen en technieken
2e hands

Artikelomschrijving

In de praktijkgerichte uitgave Receptenleer - Processen en technieken is het gerecht het uitgangspunt.

  • Het gerecht als uitgangspunt
  • Talloze glossy illustraties
  • Geschikt voor zelfstudie
Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld. In het boek worden vragen beantwoord als: Wat komt er zoal kijken bij de bereiding van voedsel? Waarom worden bepaalde technieken gebruikt? Hoe zit het met de verhouding van de ingrediƫnten?

Specificaties

Auteur J.G. van Eden, W.J. Gerritsen, T.F. Visser
ISBN/EAN 9789055746170
€ 76,95

Artikelomschrijving

In de praktijkgerichte uitgave Receptenleer - Processen en technieken is het gerecht het uitgangspunt.

  • Het gerecht als uitgangspunt
  • Talloze glossy illustraties
  • Geschikt voor zelfstudie
Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld. In het boek worden vragen beantwoord als: Wat komt er zoal kijken bij de bereiding van voedsel? Waarom worden bepaalde technieken gebruikt? Hoe zit het met de verhouding van de ingrediƫnten?

Specificaties

Auteur J.G. van Eden, W.J. Gerritsen, T.F. Visser
ISBN/EAN 9789055746170