Bedrijfseconomie voor de horeca 2

Artikelomschrijving
Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2 is het tweede deel van de serie van twee boeken voor het vakgebied Bedrijfseconomie bedoeld voor het kwalificatieprofiel Ondernemer horeca. Deze twee boeken vormen een geheel voor het bedoelde profiel Ondernemer horeca.
Alle onderwerpen die van belang zijn voor het kwalificatieprofiel Ondernemer horeca komen in dit deel aan de orde mede als voorbereiding op het maken van een ondernemingsplan.
Aan het einde van elk onderdeel of hoofdstuk treft men een begrippenlijst aan en (herhalings)opgaven.
Specificaties
Auteur | Bremer, J. |
ISBN/EAN | 9789074625432 |
Artikelomschrijving
Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2 is het tweede deel van de serie van twee boeken voor het vakgebied Bedrijfseconomie bedoeld voor het kwalificatieprofiel Ondernemer horeca. Deze twee boeken vormen een geheel voor het bedoelde profiel Ondernemer horeca.
Alle onderwerpen die van belang zijn voor het kwalificatieprofiel Ondernemer horeca komen in dit deel aan de orde mede als voorbereiding op het maken van een ondernemingsplan.
Aan het einde van elk onderdeel of hoofdstuk treft men een begrippenlijst aan en (herhalings)opgaven.
Specificaties
Auteur | Bremer, J. |
ISBN/EAN | 9789074625432 |