Bedrijfsadministratie voor de horeca deel 2

Artikelomschrijving
Bedrijfsadministratie voor de horeca deel 2 is het tweede deel van de serie van twee boeken voor het vakgebied Bedrijfsadministratie bedoeld voor het kwalificatieprofiel Ondernemer horeca. In deel 2 van deze serie wordt de boekhouding van HCR ’t Trefpunt, zoals in deel 1 behandeld, volledig geautomatiseerd.
Op basis van een bestaande Exact Globe horeca-administratie leert de leerling hoe het boekhoudprogramma Exact is opgebouwd, hoe bestanden kunnen worden toegevoegd en verwijderd, hoe financiële feiten worden verwerkt in verschillende dagboeken, hoe foutieve boekingen worden gecorrigeerd enzovoorts. Tevens leert de leerling relevante overzichten te kunnen samenstellen, zoals balans, resultatenrekening, grootboekkaarten, overzichten openstaande posten en bedrijfsbewaking en daaruit conclusies te trekken.
Specificaties
Auteur | Kessel |
ISBN/EAN | 9789074625494 |
Artikelomschrijving
Bedrijfsadministratie voor de horeca deel 2 is het tweede deel van de serie van twee boeken voor het vakgebied Bedrijfsadministratie bedoeld voor het kwalificatieprofiel Ondernemer horeca. In deel 2 van deze serie wordt de boekhouding van HCR ’t Trefpunt, zoals in deel 1 behandeld, volledig geautomatiseerd.
Op basis van een bestaande Exact Globe horeca-administratie leert de leerling hoe het boekhoudprogramma Exact is opgebouwd, hoe bestanden kunnen worden toegevoegd en verwijderd, hoe financiële feiten worden verwerkt in verschillende dagboeken, hoe foutieve boekingen worden gecorrigeerd enzovoorts. Tevens leert de leerling relevante overzichten te kunnen samenstellen, zoals balans, resultatenrekening, grootboekkaarten, overzichten openstaande posten en bedrijfsbewaking en daaruit conclusies te trekken.
Specificaties
Auteur | Kessel |
ISBN/EAN | 9789074625494 |