SVH VMBO Traiteur online jaarlicentie

Artikelomschrijving
In de keuzevaklicentie Traiteur duik je in de wereld van de traiteur- en catering. Je leert bestellingen opnemen, klanten/gasten adviseren bij het maken van menukeuzes en afrekenen. Je gaat je verdiepen in het traiteur- en catering aanbod van maaltijden en koude gerechten, zoals vlees, vegetarische en visgerechten, soep, salades, rauwkost en desserts. Ook het afwerken, opwarmen, portioneren en doorgeven van maaltijden en gerechten op locatie komt aan bod. Deze online vmbo keuzevak licentie behoort tot het vernieuwde leermiddel voor vmbo HBR. Deze methode bestaat uit magazines, films en praktijkopdrachten in de online leeromgeving SVH Horecatalent. De magazines zijn geschreven op het vmbo-taalniveau en geven een helder overzicht van de te leren vaktechnieken. In de online magazines wordt gebruik gemaakt van zogenoemde informatieve werkvormen zoals tekst, foto, stap-voor-stap en recepten. Met de interactieve werkvormen (meerkeuze, stelling, vink, vul in) test de leerling zijn kennis. Let op: dit product is vooral voor scholen bedoeld die geen HBR profiel hebben, maar wel HBR keuzevakken aanbieden. Biedt jouw school wel het profiel HBR aan? Bestel dan de complete HBR licentie voor 1 of 2 jaar, waarin alle profieldelen en negen keuzevakken in beschikbaar zijn. De online licentie heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na activatie.
Specificaties
ISBN/EAN | 9789493167391 |
Artikelomschrijving
In de keuzevaklicentie Traiteur duik je in de wereld van de traiteur- en catering. Je leert bestellingen opnemen, klanten/gasten adviseren bij het maken van menukeuzes en afrekenen. Je gaat je verdiepen in het traiteur- en catering aanbod van maaltijden en koude gerechten, zoals vlees, vegetarische en visgerechten, soep, salades, rauwkost en desserts. Ook het afwerken, opwarmen, portioneren en doorgeven van maaltijden en gerechten op locatie komt aan bod. Deze online vmbo keuzevak licentie behoort tot het vernieuwde leermiddel voor vmbo HBR. Deze methode bestaat uit magazines, films en praktijkopdrachten in de online leeromgeving SVH Horecatalent. De magazines zijn geschreven op het vmbo-taalniveau en geven een helder overzicht van de te leren vaktechnieken. In de online magazines wordt gebruik gemaakt van zogenoemde informatieve werkvormen zoals tekst, foto, stap-voor-stap en recepten. Met de interactieve werkvormen (meerkeuze, stelling, vink, vul in) test de leerling zijn kennis. Let op: dit product is vooral voor scholen bedoeld die geen HBR profiel hebben, maar wel HBR keuzevakken aanbieden. Biedt jouw school wel het profiel HBR aan? Bestel dan de complete HBR licentie voor 1 of 2 jaar, waarin alle profieldelen en negen keuzevakken in beschikbaar zijn. De online licentie heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na activatie.
Specificaties
ISBN/EAN | 9789493167391 |