Hotel inc. commercieel management
Artikelomschrijving
Hoe zet je jouw bedrijf goed op de kaart? En hoe blijf je de concurrentie voor? Deze onderwerpen worden in dit bronnenboek beschreven, maar ook inkoop- en voorraadbeheer, kwaliteitsmanagement en yield & revenue management. Het bronnenboek spitst zich toe op kerntaak 1 en 2 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca.
Specificaties
| Auteur | Bakkenes, Barend Jansen, Marycke Mathot, Piet |
| ISBN/EAN | 9789037205107 |
Artikelomschrijving
Hoe zet je jouw bedrijf goed op de kaart? En hoe blijf je de concurrentie voor? Deze onderwerpen worden in dit bronnenboek beschreven, maar ook inkoop- en voorraadbeheer, kwaliteitsmanagement en yield & revenue management. Het bronnenboek spitst zich toe op kerntaak 1 en 2 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca.
Specificaties
| Auteur | Bakkenes, Barend Jansen, Marycke Mathot, Piet |
| ISBN/EAN | 9789037205107 |