• Alles voor school
  • Ook 2e hands handboeken

Hotel inc. instructie-/werkboek basis horecamanagement

Veelers, Hans Bakkenes, Barend Poelman, Willem

9789037208139 - Hotel inc. instructie-/werkboek basis horecamanagement
2e hands

Artikelomschrijving

In dit werkboek gaat de student kennismaken met de financiƫle administratieve processen. De student gaat de verkoopprijs van gerechten vaststellen en invloed uitoefenen op de inslag van de keuken om zo te komen tot een optimaal brutowinstpercentage. Ook basisboekhouden komt aan bod. Het werkboek spitst zich toe op kerntaak 2 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca. Dit werkboek kan opgenomen worden in de map Instructie-/werkboek Manager/ondernemer horeca (9789037208108).

Specificaties

Auteur Veelers, Hans Bakkenes, Barend Poelman, Willem
ISBN/EAN 9789037208139
Uitverkocht

Artikelomschrijving

In dit werkboek gaat de student kennismaken met de financiƫle administratieve processen. De student gaat de verkoopprijs van gerechten vaststellen en invloed uitoefenen op de inslag van de keuken om zo te komen tot een optimaal brutowinstpercentage. Ook basisboekhouden komt aan bod. Het werkboek spitst zich toe op kerntaak 2 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca. Dit werkboek kan opgenomen worden in de map Instructie-/werkboek Manager/ondernemer horeca (9789037208108).

Specificaties

Auteur Veelers, Hans Bakkenes, Barend Poelman, Willem
ISBN/EAN 9789037208139