Hotel inc. instructie-/werkboek basis horecamanagement

Artikelomschrijving
In dit werkboek gaat de student kennismaken met de financiƫle administratieve processen. De student gaat de verkoopprijs van gerechten vaststellen en invloed uitoefenen op de inslag van de keuken om zo te komen tot een optimaal brutowinstpercentage. Ook basisboekhouden komt aan bod. Het werkboek spitst zich toe op kerntaak 2 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca. Dit werkboek kan opgenomen worden in de map Instructie-/werkboek Manager/ondernemer horeca (9789037208108).
Specificaties
Auteur | Veelers, Hans Bakkenes, Barend Poelman, Willem |
ISBN/EAN | 9789037208139 |
Artikelomschrijving
In dit werkboek gaat de student kennismaken met de financiƫle administratieve processen. De student gaat de verkoopprijs van gerechten vaststellen en invloed uitoefenen op de inslag van de keuken om zo te komen tot een optimaal brutowinstpercentage. Ook basisboekhouden komt aan bod. Het werkboek spitst zich toe op kerntaak 2 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca. Dit werkboek kan opgenomen worden in de map Instructie-/werkboek Manager/ondernemer horeca (9789037208108).
Specificaties
Auteur | Veelers, Hans Bakkenes, Barend Poelman, Willem |
ISBN/EAN | 9789037208139 |