• Alles voor school
  • Ook 2e hands handboeken

Tendens kok partie-werkboek vis vlees en gevogelte

Mulder, Rein Kuipers, Simon

9789037210262 - Tendens kok partie-werkboek vis vlees en gevogelte
2e hands

Artikelomschrijving

In deze module van Tendens Kok worden de vis-, vlees- en gevogeltebereidingen en warenkennis behandeld. De warme sauzen komen aan bod en er wordt ingegaan op voedingsstoffen, keukenuitrusting en bereidingsapparatuur. Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN 978 90 3720 506 0.

Specificaties

Auteur Mulder, Rein Kuipers, Simon
ISBN/EAN 9789037210262
Uitverkocht

Artikelomschrijving

In deze module van Tendens Kok worden de vis-, vlees- en gevogeltebereidingen en warenkennis behandeld. De warme sauzen komen aan bod en er wordt ingegaan op voedingsstoffen, keukenuitrusting en bereidingsapparatuur. Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN 978 90 3720 506 0.

Specificaties

Auteur Mulder, Rein Kuipers, Simon
ISBN/EAN 9789037210262