Tendens kok partie-werkboek koude voorgerechten

Artikelomschrijving
In deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op de koude keuken. Onderwerpen als groenten, kruiden, oliën en vetten, azijn en mosterd, salades, dressings, marinades en sauzen, zuivelproducten en het koude buffet worden behandeld. Ook wordt aandacht besteed aan hygiëne, reinigen en desinfecteren, HACCP en bedrijfs- en keukenformules. Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN 978 90 3720 506 0.
Specificaties
Auteur | Edu'Actief |
ISBN/EAN | 9789037210385 |
Artikelomschrijving
In deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op de koude keuken. Onderwerpen als groenten, kruiden, oliën en vetten, azijn en mosterd, salades, dressings, marinades en sauzen, zuivelproducten en het koude buffet worden behandeld. Ook wordt aandacht besteed aan hygiëne, reinigen en desinfecteren, HACCP en bedrijfs- en keukenformules. Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN 978 90 3720 506 0.
Specificaties
Auteur | Edu'Actief |
ISBN/EAN | 9789037210385 |