Tendens kok partie-werkboek keukencalculaties

Artikelomschrijving
pIn de module emKeukencalculaties: Rekenen in de keuken/em wordt aandacht besteed aan rekenvaardigheden in de beroepscontext./p pDe leerling gaat oefenen met de rekenvaardigheden die een kok moet bezitten, zoals:br / - het werken met maten en gewichtenbr / - het berekenen van percentages in de keukenbr / - het berekenen van bruto- en nettogewichtenbr / - het berekenen van benodigde hoeveelheden grondstoffenbr / - het omrekenen en aanpassen van recepturen./p pbr /Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Tendens Kok, ISBN a href="/artikel/m34-tendens_kok_zwk_leidinggevende_gespecialiseerd_kok/9789037205060-tendens_kok_partie_werkboek_niveau_2.html"978 90 3720 506 0/a./p
Specificaties
Auteur | Mulder, R. |
ISBN/EAN | 9789037210422 |
Artikelomschrijving
pIn de module emKeukencalculaties: Rekenen in de keuken/em wordt aandacht besteed aan rekenvaardigheden in de beroepscontext./p pDe leerling gaat oefenen met de rekenvaardigheden die een kok moet bezitten, zoals:br / - het werken met maten en gewichtenbr / - het berekenen van percentages in de keukenbr / - het berekenen van bruto- en nettogewichtenbr / - het berekenen van benodigde hoeveelheden grondstoffenbr / - het omrekenen en aanpassen van recepturen./p pbr /Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Tendens Kok, ISBN a href="/artikel/m34-tendens_kok_zwk_leidinggevende_gespecialiseerd_kok/9789037205060-tendens_kok_partie_werkboek_niveau_2.html"978 90 3720 506 0/a./p
Specificaties
Auteur | Mulder, R. |
ISBN/EAN | 9789037210422 |