(ECK) Tendens Kok Partie Koude voorgerechten

Artikelomschrijving
pIn deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op de koude keuken. Onderwerpen als groenten, kruiden, oliën en vetten, azijn en mosterd, salades, dressings, marinades en sauzen, zuivelproducten en het koude buffet worden behandeld. Ook wordt aandacht besteed aan hygiëne, reinigen en desinfecteren, HACCP en bedrijfs- en keukenformules.br /br /Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN a href="/artikel/zoeken-978+90+3720+506+0/9789037205060-tendens_kok_partie_werkboek_niveau_2.html"978 90 3720 506 0/a./p
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037214703 |
Artikelomschrijving
pIn deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op de koude keuken. Onderwerpen als groenten, kruiden, oliën en vetten, azijn en mosterd, salades, dressings, marinades en sauzen, zuivelproducten en het koude buffet worden behandeld. Ook wordt aandacht besteed aan hygiëne, reinigen en desinfecteren, HACCP en bedrijfs- en keukenformules.br /br /Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN a href="/artikel/zoeken-978+90+3720+506+0/9789037205060-tendens_kok_partie_werkboek_niveau_2.html"978 90 3720 506 0/a./p
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037214703 |