(ECK) Tendens Kok Partie Kleine kaart

Artikelomschrijving
pIn deze module partie van Tendens Kok wordt ingegaan op de kleine kaart. Onderwerpen als kleine eetwaren, snacks, koude garnituren, bittergarnituren, eieren (warenkennis en bereidingen) komen aan bod. Ook worden onderwerpen als frituren, arbo en veiligheid, bederf en besmetting, conserveren en etikettering behandeld.br /br /Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN a href="/artikel/zoeken-978+90+3720+506+0/9789037205060-tendens_kok_partie_werkboek_niveau_2.html"978 90 3720 506 0/a./p p /p
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037214710 |
Artikelomschrijving
pIn deze module partie van Tendens Kok wordt ingegaan op de kleine kaart. Onderwerpen als kleine eetwaren, snacks, koude garnituren, bittergarnituren, eieren (warenkennis en bereidingen) komen aan bod. Ook worden onderwerpen als frituren, arbo en veiligheid, bederf en besmetting, conserveren en etikettering behandeld.br /br /Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN a href="/artikel/zoeken-978+90+3720+506+0/9789037205060-tendens_kok_partie_werkboek_niveau_2.html"978 90 3720 506 0/a./p p /p
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037214710 |