(ECK) Tendens Kok Partie Garnituren

Artikelomschrijving
pIn deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op garnituren. Zowel de bereidingen als warenkennis van aardappelen, rijst en meelspijzen komen aan bod. Ook wordt ingegaan op gezondheid en welzijn, afwas- en reinigingsapparatuur en voedingsgewoonten.br /br /Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN a href="/artikel/zoeken-978+90+3720+506+0/9789037205060-tendens_kok_partie_werkboek_niveau_2.html"978 90 3720 506 0/a./p
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037214734 |
Artikelomschrijving
pIn deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op garnituren. Zowel de bereidingen als warenkennis van aardappelen, rijst en meelspijzen komen aan bod. Ook wordt ingegaan op gezondheid en welzijn, afwas- en reinigingsapparatuur en voedingsgewoonten.br /br /Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN a href="/artikel/zoeken-978+90+3720+506+0/9789037205060-tendens_kok_partie_werkboek_niveau_2.html"978 90 3720 506 0/a./p
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037214734 |