(ECK) Tendens Kok Partie Vis en vlees

Artikelomschrijving
pIn deze module van Tendens Kok worden de vis-, vlees- en gevogeltebereidingen en warenkennis behandeld. De warme sauzen komen aan bod en er wordt ingegaan op voedingsstoffen, keukenuitrusting en bereidingsapparatuur.br /br /Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN a href="/artikel/zoeken-978+90+3720+506+0/9789037205060-tendens_kok_partie_werkboek_niveau_2.html"978 90 3720 506 0/a./p
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037214741 |
Artikelomschrijving
pIn deze module van Tendens Kok worden de vis-, vlees- en gevogeltebereidingen en warenkennis behandeld. De warme sauzen komen aan bod en er wordt ingegaan op voedingsstoffen, keukenuitrusting en bereidingsapparatuur.br /br /Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN a href="/artikel/zoeken-978+90+3720+506+0/9789037205060-tendens_kok_partie_werkboek_niveau_2.html"978 90 3720 506 0/a./p
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037214741 |