(ECK) Tendens Kok Partie Nagerechten

Artikelomschrijving
pIn deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op nagerechten. Aan bod komen de warme en koude nagerechten, zoete sauzen, degen en beslagen en patisserie. Ook wordt aandacht besteed aan koelapparatuur en milieubewust handelen.br /br /Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN a href="/artikel/zoeken-978+90+3720+506+0/9789037205060-tendens_kok_partie_werkboek_niveau_2.html"978 90 3720 506 0/a./p
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037214758 |
Artikelomschrijving
pIn deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op nagerechten. Aan bod komen de warme en koude nagerechten, zoete sauzen, degen en beslagen en patisserie. Ook wordt aandacht besteed aan koelapparatuur en milieubewust handelen.br /br /Deze module is ook onderdeel van het partie-werkboek Tendens Kok, ISBN a href="/artikel/zoeken-978+90+3720+506+0/9789037205060-tendens_kok_partie_werkboek_niveau_2.html"978 90 3720 506 0/a./p
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037214758 |