Dagelijkse bedrijfsvoering Zelfst.werkend GHV Tendens

Artikelomschrijving
pIn deze module komen alle onderdelen aan bod die betrekking hebben op de dagelijkse bedrijfsvoering in een horecabedrijf: het begeleiden van personeel op de werkvloer, plannen en organiseren, logistiek en kwaliteitszorg en het verblijf van gasten.br /br /Deze module is onderdeel van het Instructie-/werkboek Zelfstandig werkend gastheer (a href="/artikel/9789037221497-zelfstandig_werkend_gastheer_vrouw_instructie_werkboek.html"978 90 3722 149 7/a). Voor de theorie wordt verwezen naar Bronnenboek Zelfstandig werkend gastheer/Leidinggevende bediening (a href="/artikel/9789037221459-zelfstandig_werkend_gastheer_leidinggevende_bediening.html"978 90 3722 145 9/a)./p
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037220537 |
Artikelomschrijving
pIn deze module komen alle onderdelen aan bod die betrekking hebben op de dagelijkse bedrijfsvoering in een horecabedrijf: het begeleiden van personeel op de werkvloer, plannen en organiseren, logistiek en kwaliteitszorg en het verblijf van gasten.br /br /Deze module is onderdeel van het Instructie-/werkboek Zelfstandig werkend gastheer (a href="/artikel/9789037221497-zelfstandig_werkend_gastheer_vrouw_instructie_werkboek.html"978 90 3722 149 7/a). Voor de theorie wordt verwezen naar Bronnenboek Zelfstandig werkend gastheer/Leidinggevende bediening (a href="/artikel/9789037221459-zelfstandig_werkend_gastheer_leidinggevende_bediening.html"978 90 3722 145 9/a)./p
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037220537 |