Gastronomie

Artikelomschrijving
pIn deze module komen alle onderdelen van gastronomie aan bod: van basisbereidingen tot wijnkennis (SWEN 2*). De student leert hoe hij gasten kan adviseren en informeren over dranken en passende wijn-spijscombinaties.br /br /Deze module is onderdeel van het Instructie-/werkboek Zelfstandig werkend gastheer (a href="/artikel/9789037221497-zelfstandig_werkend_gastheer_vrouw_instructie_werkboek.html"978 90 3722 149 7/a). Voor de wijntheorie wordt verwezen naar Bronnenboek Wijnkennis (a href="/artikel/9789037221466-wijnkennis.html"978 90 3722 146 6/a).br /br /* Nieuwe SWEN-exameneisen: niveau 2 Wijnoorkonde./p
Specificaties
Auteur | Bennenk, D. |
ISBN/EAN | 9789037220551 |
Artikelomschrijving
pIn deze module komen alle onderdelen van gastronomie aan bod: van basisbereidingen tot wijnkennis (SWEN 2*). De student leert hoe hij gasten kan adviseren en informeren over dranken en passende wijn-spijscombinaties.br /br /Deze module is onderdeel van het Instructie-/werkboek Zelfstandig werkend gastheer (a href="/artikel/9789037221497-zelfstandig_werkend_gastheer_vrouw_instructie_werkboek.html"978 90 3722 149 7/a). Voor de wijntheorie wordt verwezen naar Bronnenboek Wijnkennis (a href="/artikel/9789037221466-wijnkennis.html"978 90 3722 146 6/a).br /br /* Nieuwe SWEN-exameneisen: niveau 2 Wijnoorkonde./p
Specificaties
Auteur | Bennenk, D. |
ISBN/EAN | 9789037220551 |