Instructie-/werkboek meewerken in de keuken

Artikelomschrijving
pstronga href="/methodes/tendens_ondernemer_horeca/product/4095/meewerken-in-de-keuken-werkboek-editie-2018"Let op: deze titel is herzien. Bekijk de vernieuwde versie van het werkboek Meewerken in de keuken./a/strong/p p /p pJe hebt het diploma Manager/ondernemer horeca behaald ... en dan? Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis is er daarom in het lesmateriaal van Tendens Ondernemer Horeca veel aandacht voor de beroepscompetenties. Kenmerkend voor de methode Tendens Ondernemer Horeca zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Ondernemer Horeca voldoet aan het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij.br /br //p pIn dit werkboek leer je wat je nodig hebt om mee te werken in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden in het restaurant. De voorbereidende werkzaamheden komen aan bod, het aannemen van reserveringen, het ontvangen van gasten. Je inventariseert de wensen van de gast en informeert en adviseert de gast. Daar heb je kennis van dranken voor nodig. De alcoholvrije en alcoholhoudende dranken worden daarom behandeld, maar ook de apparatuur die je nodig hebt om dranken serveergereed te maken. Ook het creëren en bewaken van sfeer vanuit het gastvrijheidsconcept en sociaal-hygiënisch beleid komen aan bod. Het laatste onderdeel is het afrekenen, het afscheid nemen van de gast en het uitvoeren van de afrondende werkzaamheden. br /br //p pVanuit het werkboek wordt verwezen naar het theorieboek a href="/product/1907/theorieboek-meewerken-in-het-restaurant" target="_blank"Meewerken in het restaurant/a./p pVoor de digitale ondersteuning bij dit werkboek wordt verwezen naar a href="http://www.tendens-oh.nl/" target="_blank"www.tendens-oh.nl/a./p
Specificaties
Auteur | Edu Actief |
ISBN/EAN | 9789037228793 |
Artikelomschrijving
pstronga href="/methodes/tendens_ondernemer_horeca/product/4095/meewerken-in-de-keuken-werkboek-editie-2018"Let op: deze titel is herzien. Bekijk de vernieuwde versie van het werkboek Meewerken in de keuken./a/strong/p p /p pJe hebt het diploma Manager/ondernemer horeca behaald ... en dan? Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis is er daarom in het lesmateriaal van Tendens Ondernemer Horeca veel aandacht voor de beroepscompetenties. Kenmerkend voor de methode Tendens Ondernemer Horeca zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Ondernemer Horeca voldoet aan het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij.br /br //p pIn dit werkboek leer je wat je nodig hebt om mee te werken in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden in het restaurant. De voorbereidende werkzaamheden komen aan bod, het aannemen van reserveringen, het ontvangen van gasten. Je inventariseert de wensen van de gast en informeert en adviseert de gast. Daar heb je kennis van dranken voor nodig. De alcoholvrije en alcoholhoudende dranken worden daarom behandeld, maar ook de apparatuur die je nodig hebt om dranken serveergereed te maken. Ook het creëren en bewaken van sfeer vanuit het gastvrijheidsconcept en sociaal-hygiënisch beleid komen aan bod. Het laatste onderdeel is het afrekenen, het afscheid nemen van de gast en het uitvoeren van de afrondende werkzaamheden. br /br //p pVanuit het werkboek wordt verwezen naar het theorieboek a href="/product/1907/theorieboek-meewerken-in-het-restaurant" target="_blank"Meewerken in het restaurant/a./p pVoor de digitale ondersteuning bij dit werkboek wordt verwezen naar a href="http://www.tendens-oh.nl/" target="_blank"www.tendens-oh.nl/a./p
Specificaties
Auteur | Edu Actief |
ISBN/EAN | 9789037228793 |