Partie Nagerechten gevorderd niveau 3-4

Artikelomschrijving
Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
In dit werkboek wordt de verdieping behandeld van warme en koude nagerechten, zoete sauzen, degen en beslagen en patisserie. De warenkennis van verschillende productgroepen komt aan bod. Ook wordt aandacht besteed aan het afwerken van gerechten.
Dit werkboek is onderdeel van Werkmap Keuken niveau 3-4 (9789037229097). Voor de theorie wordt verwezen naar theorieboek Resiba deel 3 (9789037245189).
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789037229172 |
Artikelomschrijving
Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
In dit werkboek wordt de verdieping behandeld van warme en koude nagerechten, zoete sauzen, degen en beslagen en patisserie. De warenkennis van verschillende productgroepen komt aan bod. Ook wordt aandacht besteed aan het afwerken van gerechten.
Dit werkboek is onderdeel van Werkmap Keuken niveau 3-4 (9789037229097). Voor de theorie wordt verwezen naar theorieboek Resiba deel 3 (9789037245189).
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789037229172 |