(ECK) Partie Koude voorgerechten Kok

Artikelomschrijving
Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
In dit werkboek gaan we in op de koude keuken. Onderwerpen als groenten, kruiden, oliën en vetten, azijn en mosterd, salades, dressings, marinades en sauzen, zuivelproducten en het koude buffet worden behandeld. Ook wordt aandacht besteed aan hygiëne, reinigen en desinfecteren, HACCP en bedrijfs- en keukenformules.
Specificaties
Auteur | Edu Actief |
ISBN/EAN | 9789037230314 |
Artikelomschrijving
Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
In dit werkboek gaan we in op de koude keuken. Onderwerpen als groenten, kruiden, oliën en vetten, azijn en mosterd, salades, dressings, marinades en sauzen, zuivelproducten en het koude buffet worden behandeld. Ook wordt aandacht besteed aan hygiëne, reinigen en desinfecteren, HACCP en bedrijfs- en keukenformules.
Specificaties
Auteur | Edu Actief |
ISBN/EAN | 9789037230314 |