(ECK) Partie Garnituren Kok

Artikelomschrijving
Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
In deze module leer je over garnituren. Zowel de bereidingen als warenkennis van aardappelen, groenten, rijst en meelspijzen komen aan bod. Ook wordt ingegaan op gezondheid en welzijn, afwas- en reinigingsapparatuur, spijsvertering, diëten en voedingsgewoonten.
Specificaties
Auteur | Edu Actief |
ISBN/EAN | 9789037230345 |
Artikelomschrijving
Met Tendens Keuken word je voorbereid om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken.
In deze module leer je over garnituren. Zowel de bereidingen als warenkennis van aardappelen, groenten, rijst en meelspijzen komen aan bod. Ook wordt ingegaan op gezondheid en welzijn, afwas- en reinigingsapparatuur, spijsvertering, diëten en voedingsgewoonten.
Specificaties
Auteur | Edu Actief |
ISBN/EAN | 9789037230345 |