• Alles voor school
  • Ook 2e hands handboeken

(ECK) Mastiek en mise-en-place

Licentie

9789037230611 - (ECK) Mastiek en mise-en-place
2e hands

Artikelomschrijving

In de horeca staat service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet je weten hoe je gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.

In dit werkboek worden de mastiek- en mise-en-placewerkzaamheden behandeld. Er wordt ingegaan op de voorbereidende werkzaamheden zoals het gebruiksklaar maken van gastenruimten, het reinigen van glaswerk, bestek en serviesgoed, het controleren en aanvullen van de werkvoorraad, het klaarleggen en bewerken van materialen en producten en het opstarten van de kassa.

Specificaties

ISBN/EAN 9789037230611
Uitverkocht

Artikelomschrijving

In de horeca staat service en dienstverlening hoog in het vaandel. Als gastheer of leidinggevende bediening moet je weten hoe je gasten informeert en adviseert. Kenmerkend voor de methode Tendens Bediening zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd. Tendens Bediening voldoet aan het kwalificatiedossier Bediening.

In dit werkboek worden de mastiek- en mise-en-placewerkzaamheden behandeld. Er wordt ingegaan op de voorbereidende werkzaamheden zoals het gebruiksklaar maken van gastenruimten, het reinigen van glaswerk, bestek en serviesgoed, het controleren en aanvullen van de werkvoorraad, het klaarleggen en bewerken van materialen en producten en het opstarten van de kassa.

Specificaties

ISBN/EAN 9789037230611