(ECK) Keuzedeel Bereidt gerechten (12 maanden)

Artikelomschrijving
pIn dit keuzedeel leer je de vaardigheden om gerechten te bereiden. Je leert activiteiten, benodigde werkvoorraden en apparaten in kaart te brengen. Je leert welke keukenapparatuur en -gereedschap je nodig hebt en hoe je deze gebruikt. Je beoordeelt de te gebruiken ingrediënten op kwaliteit en bruikbaarheid. Je leert hoe je ingrediënten moet (voor)bewerken en hoe je eenvoudige gerechten bereidt. Je houdt hierbij rekening met de wensen en verwachtingen van gasten. Met dit keuzedeel kun je deze algemene vaardigheid in verschillende werkvelden inzetten./p p /p pstrongKerntaak/strong/p pD1-K1: Bereidt gerechten/p p /p pstrongWerkprocessen/strong/p pD1-K1-W1: Plant zijn werkzaamheden/p pD1-K1-W2: Maakt de mise en place/p pD1-K1-W3: Past de recepten aan/p pD1-K1-W4: Bereidt gerechten en componenten/p pD1-K1-W5: Werkt gerechten voor de uitgifte af/p pD1-K1-W6: Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon/p pD1-K1-W7: Verricht onderhoud aan de keukeninventaris/p p /p pstrongCode keuzedeel/strongbr /K0010/p p /p pstrongMeer informatie?/strong/p pMeer informatie vanuit SBB over dit keuzedeel vindt u op a href="http://kwalificaties.s-bb.nl/Details/Index/2237?type=Dossier&returnUrl=%2F%3FResultaatType%3DAlles%26AardKeuzedeel%3D%26SBU%3D%26Niveau%3D%26Wettelijkeberoepsvereisten%3D%26Cohort%3D%26Schooljaar%3D%26Trefwoorden%3Dbereidt%2Bgerechten"www.s-bb.nl/a./p
Specificaties
Auteur | 24 BOOST |
ISBN/EAN | 9789037239072 |
Artikelomschrijving
pIn dit keuzedeel leer je de vaardigheden om gerechten te bereiden. Je leert activiteiten, benodigde werkvoorraden en apparaten in kaart te brengen. Je leert welke keukenapparatuur en -gereedschap je nodig hebt en hoe je deze gebruikt. Je beoordeelt de te gebruiken ingrediënten op kwaliteit en bruikbaarheid. Je leert hoe je ingrediënten moet (voor)bewerken en hoe je eenvoudige gerechten bereidt. Je houdt hierbij rekening met de wensen en verwachtingen van gasten. Met dit keuzedeel kun je deze algemene vaardigheid in verschillende werkvelden inzetten./p p /p pstrongKerntaak/strong/p pD1-K1: Bereidt gerechten/p p /p pstrongWerkprocessen/strong/p pD1-K1-W1: Plant zijn werkzaamheden/p pD1-K1-W2: Maakt de mise en place/p pD1-K1-W3: Past de recepten aan/p pD1-K1-W4: Bereidt gerechten en componenten/p pD1-K1-W5: Werkt gerechten voor de uitgifte af/p pD1-K1-W6: Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon/p pD1-K1-W7: Verricht onderhoud aan de keukeninventaris/p p /p pstrongCode keuzedeel/strongbr /K0010/p p /p pstrongMeer informatie?/strong/p pMeer informatie vanuit SBB over dit keuzedeel vindt u op a href="http://kwalificaties.s-bb.nl/Details/Index/2237?type=Dossier&returnUrl=%2F%3FResultaatType%3DAlles%26AardKeuzedeel%3D%26SBU%3D%26Niveau%3D%26Wettelijkeberoepsvereisten%3D%26Cohort%3D%26Schooljaar%3D%26Trefwoorden%3Dbereidt%2Bgerechten"www.s-bb.nl/a./p
Specificaties
Auteur | 24 BOOST |
ISBN/EAN | 9789037239072 |