Bedrijfseconomie voor de horeca deel 1

Artikelomschrijving
Bedrijfseconomie voor de horeca deel 1 is het eerste deel van de serie van twee boeken voor het vakgebied Bedrijfseconomie bedoeld voor het kwalificatieprofiel Ondernemer horeca. Deze twee boeken vormen een geheel voor het bedoelde profiel Ondernemer horeca.
Deel 1 is geschikt voor de kwalificatieprofielen Leidinggevende in de horecasector. In dit deel vindt men alle aspecten terug die een leidinggevende, als steunpilaar van de ondernemer, in de verschillende horecagebieden tegenkomt.
Aan het einde van elk onderdeel treft men een begrippenlijst aan alsmede herhalingsopgaven.
Specificaties
Auteur | Bremer Huijbers |
ISBN/EAN | 9789074625418 |
Artikelomschrijving
Bedrijfseconomie voor de horeca deel 1 is het eerste deel van de serie van twee boeken voor het vakgebied Bedrijfseconomie bedoeld voor het kwalificatieprofiel Ondernemer horeca. Deze twee boeken vormen een geheel voor het bedoelde profiel Ondernemer horeca.
Deel 1 is geschikt voor de kwalificatieprofielen Leidinggevende in de horecasector. In dit deel vindt men alle aspecten terug die een leidinggevende, als steunpilaar van de ondernemer, in de verschillende horecagebieden tegenkomt.
Aan het einde van elk onderdeel treft men een begrippenlijst aan alsmede herhalingsopgaven.
Specificaties
Auteur | Bremer Huijbers |
ISBN/EAN | 9789074625418 |