Bedrijfseconomie voor de horeca deel 1

Artikelomschrijving
Het theorieboek Bedrijfseconomie voor de horeca deel 1 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor Managers/Ondernemers (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca.
In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie: van voorraadbeheer en inslag tot het berekenen van de verkoopprijs en van verschillende opslagmethodes tot break-even analyses en budgettering. De theorie en opdrachten uit dit boek helpen je dus een financieel beleid vast te stellen, verkoopprijzen te bepalen en inkoop- en voorraadbeleid te bepalen.
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789074625555 |
Artikelomschrijving
Het theorieboek Bedrijfseconomie voor de horeca deel 1 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor Managers/Ondernemers (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca.
In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie: van voorraadbeheer en inslag tot het berekenen van de verkoopprijs en van verschillende opslagmethodes tot break-even analyses en budgettering. De theorie en opdrachten uit dit boek helpen je dus een financieel beleid vast te stellen, verkoopprijzen te bepalen en inkoop- en voorraadbeleid te bepalen.
Specificaties
Auteur | |
ISBN/EAN | 9789074625555 |