• Alles voor je studie
  • Ook 2e hands handboeken

Hotel and Catering Milestones tekst-/werkboek (online)

 |  Licentie

9789460303227 - Hotel and Catering Milestones tekst-/werkboek (online)
2e hands

Artikelomschrijving

Praktijkgerichte methode Engels voor het hotel- en restaurantwezen. Met veel aandacht voor communicatie, leesvaardigheid en luistervaardigheid.

• praktijkgerichte methode Engels voor het hotel- en restaurantwezen (online)
• Deze bevat:
• alle audio- en videobestanden
• een zoek- en bladerfunctie
• een zoomfunctie leidt op tot niveau A2/B1 van het Europees Referentiekader
• bevat extra materiaal ter verdieping tot niveau B2

Het tekst-/werkboek bestaat uit 12 hoofdstukken van elk acht pagina’s. Elke unit heeft een bepaald thema, zoals: In the kitchen, Handling complaints en Applying for a job. Op de eerste pagina van elk hoofdstuk wordt het thema gepresenteerd met foto’s en oefeningen, waarbij een beroep gedaan wordt op de voorkennis van de student. Daarna volgen vijf pagina’s met gevarieerde teksten en oefeningen. Daarbij ligt de nadruk op communicatie in het Engels en op de lees- en luistervaardigheid. In het kader Refresh your grammar worden de belangrijkste grammaticale structuren uiteengezet. Het onderdeel Communicating across cultures besteedt aandacht aan cultuurverschillen en het verschil tussen Brits-Engels en Amerikaans-Engels. Aan het einde van elk hoofdstuk is Advanced material opgenomen, met aansprekende leesteksten en oefeningen tot niveau B2 van het Europees Referentiekader. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een pagina met Phrases, handige uitdrukkingen uit de praktijk van het hotel- en restaurantwezen.

Het tekst-/werkboek bevat verder de volgende onderdelen:
• rollenspelen om de taalhandelingen te oefenen;
• tien tips voor het leren van Engels;
• een woordenlijst per les Engels – Nederlands en Nederlands – Engels;
• een alfabetische woordenlijst Engels – Nederlands en Nederlands – Engels;
• een Specialist vocabulary, met belangrijke termen uit de horeca;
• het Engelse telefoonalfabet;
• maten en gewichten;
• getallen, data en tijd;
• recepten voor cocktails en een stoofschotel;
• overzicht van de werkwoordstijden en de vervoegingen;
• een lijst met onregelmatige werkwoorden.

Specificaties

Auteur
ISBN/EAN 9789460303227
€ 33,95

Artikelomschrijving

Praktijkgerichte methode Engels voor het hotel- en restaurantwezen. Met veel aandacht voor communicatie, leesvaardigheid en luistervaardigheid.

• praktijkgerichte methode Engels voor het hotel- en restaurantwezen (online)
• Deze bevat:
• alle audio- en videobestanden
• een zoek- en bladerfunctie
• een zoomfunctie leidt op tot niveau A2/B1 van het Europees Referentiekader
• bevat extra materiaal ter verdieping tot niveau B2

Het tekst-/werkboek bestaat uit 12 hoofdstukken van elk acht pagina’s. Elke unit heeft een bepaald thema, zoals: In the kitchen, Handling complaints en Applying for a job. Op de eerste pagina van elk hoofdstuk wordt het thema gepresenteerd met foto’s en oefeningen, waarbij een beroep gedaan wordt op de voorkennis van de student. Daarna volgen vijf pagina’s met gevarieerde teksten en oefeningen. Daarbij ligt de nadruk op communicatie in het Engels en op de lees- en luistervaardigheid. In het kader Refresh your grammar worden de belangrijkste grammaticale structuren uiteengezet. Het onderdeel Communicating across cultures besteedt aandacht aan cultuurverschillen en het verschil tussen Brits-Engels en Amerikaans-Engels. Aan het einde van elk hoofdstuk is Advanced material opgenomen, met aansprekende leesteksten en oefeningen tot niveau B2 van het Europees Referentiekader. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een pagina met Phrases, handige uitdrukkingen uit de praktijk van het hotel- en restaurantwezen.

Het tekst-/werkboek bevat verder de volgende onderdelen:
• rollenspelen om de taalhandelingen te oefenen;
• tien tips voor het leren van Engels;
• een woordenlijst per les Engels – Nederlands en Nederlands – Engels;
• een alfabetische woordenlijst Engels – Nederlands en Nederlands – Engels;
• een Specialist vocabulary, met belangrijke termen uit de horeca;
• het Engelse telefoonalfabet;
• maten en gewichten;
• getallen, data en tijd;
• recepten voor cocktails en een stoofschotel;
• overzicht van de werkwoordstijden en de vervoegingen;
• een lijst met onregelmatige werkwoorden.

Specificaties

Auteur
ISBN/EAN 9789460303227