Hôtellerie/Restauration.com livre de l'élève + DVD-ROM + guide
Artikelomschrijving
Het livre de l'élève heeft zes unités met een eigen thema. Elke unité bevat zes leçons van twee pagina's. Alle vaardigheden komen aan bod, maar de spreekvaardigheid krijgt de meeste nadruk. De kaders Repère grammatical en Comment dire reiken grammatica en woordenschat aan. Aan het eind van de unités wordt een Scénario professionnel aangeboden, waarbij de nadruk ligt op beginnersfouten in het hotel- en restaurantwezen. Elke unité sluit af met de evaluatiepagina's Faire le point waarmee de cursist de eigen voortgang in kaart brengt. De rubriek Pour aller plus loin bestaat uit een leestekst met oefeningen over het hotel- en restaurantwezen. Het boek bevat een guide Gastronomie et oenologie met uitleg over wijnen en wijnstreken. Op de DVD ROM staat een docu-fiction vidéo, die verband houdt met de unités uit het boek. De audiofragmenten zijn ook op de DVD ROM te vinden.
Specificaties
Auteur | Penforis |
ISBN/EAN | 9789462932760 |
Artikelomschrijving
Het livre de l'élève heeft zes unités met een eigen thema. Elke unité bevat zes leçons van twee pagina's. Alle vaardigheden komen aan bod, maar de spreekvaardigheid krijgt de meeste nadruk. De kaders Repère grammatical en Comment dire reiken grammatica en woordenschat aan. Aan het eind van de unités wordt een Scénario professionnel aangeboden, waarbij de nadruk ligt op beginnersfouten in het hotel- en restaurantwezen. Elke unité sluit af met de evaluatiepagina's Faire le point waarmee de cursist de eigen voortgang in kaart brengt. De rubriek Pour aller plus loin bestaat uit een leestekst met oefeningen over het hotel- en restaurantwezen. Het boek bevat een guide Gastronomie et oenologie met uitleg over wijnen en wijnstreken. Op de DVD ROM staat een docu-fiction vidéo, die verband houdt met de unités uit het boek. De audiofragmenten zijn ook op de DVD ROM te vinden.
Specificaties
Auteur | Penforis |
ISBN/EAN | 9789462932760 |