En cuisine A1/A2 livre de l'eleve + CD MP3
Artikelomschrijving
Eentalige methode Frans voor het restaurantwezen voor cursisten van horeca- en koksopleidingen en bedrijfsopleidingen. Het eerste deel van deze leergang heet En cuisine ! en leidt naar niveau A1–A2. Het tweede deel heet En cuisine et en salle en leidt naar niveau B1–B2. En cuisine ! heeft 10 thematische unités (Cuisine et restaurant, À la carte, Aux forneaux ! …). Elke unité begint met een openingspagina, gevolgd door drie leçons en een pagina met minitaken, Zoom. De kaders Recettes de grammaire en Les mots pour bieden grammatica en woordenschat aan om de taken te kunnen uitvoeren. Na elke twee unités volgt een dubbele pagina Culture gastronomique, over de tradities van de Franse keuken.Achter in het boek zijn de bijlagen Conjugaison, Lexique en Transcriptions opgenomen.
Specificaties
Auteur | Cholvy, Jerome |
ISBN/EAN | 9789462933378 |
Ook beschikbaar als:
2e hands
Artikelomschrijving
Eentalige methode Frans voor het restaurantwezen voor cursisten van horeca- en koksopleidingen en bedrijfsopleidingen. Het eerste deel van deze leergang heet En cuisine ! en leidt naar niveau A1–A2. Het tweede deel heet En cuisine et en salle en leidt naar niveau B1–B2. En cuisine ! heeft 10 thematische unités (Cuisine et restaurant, À la carte, Aux forneaux ! …). Elke unité begint met een openingspagina, gevolgd door drie leçons en een pagina met minitaken, Zoom. De kaders Recettes de grammaire en Les mots pour bieden grammatica en woordenschat aan om de taken te kunnen uitvoeren. Na elke twee unités volgt een dubbele pagina Culture gastronomique, over de tradities van de Franse keuken.Achter in het boek zijn de bijlagen Conjugaison, Lexique en Transcriptions opgenomen.
Specificaties
Auteur | Cholvy, Jerome |
ISBN/EAN | 9789462933378 |