Opleiding tot sommelier deel 1
Artikelomschrijving
Dit boek maakt deel uit van een tweedelige reeks geschreven op maat van het vernieuwde Modulair traject OPLEIDING TOT SOMMELIER van het volwassenonderwijs maar kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere sommelieropleidingen. Deel 1: sluit aan bij: Module 7.1 Initiatie wijnkennis en degustatie Module 7.5 Wijn en gastronomie, wijnkaart en wijnkelder, aankoop en verkoop Hoofdstuk 1: Geschiedenis van de wijn Hoofdstuk 2: Terroir Hoofdstuk 3: Hoe wordt wijn gemaakt? Hoofdstuk 4: Degustatietechnieken Hoofdstuk 5: Wereldwijde druivenvariëteiten (witte en rode) Hoofdstuk 6: Aankoop – bewaring – presenteren - bedienen Hoofdstuk 7: Harmonie wijnen en gerecht Hoofdstuk 8: Ergonomie
Specificaties
Auteur | Terlinck, Michel |
ISBN/EAN | 9789492470522 |
Artikelomschrijving
Dit boek maakt deel uit van een tweedelige reeks geschreven op maat van het vernieuwde Modulair traject OPLEIDING TOT SOMMELIER van het volwassenonderwijs maar kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere sommelieropleidingen. Deel 1: sluit aan bij: Module 7.1 Initiatie wijnkennis en degustatie Module 7.5 Wijn en gastronomie, wijnkaart en wijnkelder, aankoop en verkoop Hoofdstuk 1: Geschiedenis van de wijn Hoofdstuk 2: Terroir Hoofdstuk 3: Hoe wordt wijn gemaakt? Hoofdstuk 4: Degustatietechnieken Hoofdstuk 5: Wereldwijde druivenvariëteiten (witte en rode) Hoofdstuk 6: Aankoop – bewaring – presenteren - bedienen Hoofdstuk 7: Harmonie wijnen en gerecht Hoofdstuk 8: Ergonomie
Specificaties
Auteur | Terlinck, Michel |
ISBN/EAN | 9789492470522 |